• Register
Start  //  Kastelen  //  Kasteel Schaesberg  //  Het gebouw  //  De binnenkant

De binnenkant

Deze categorie bevat geen artikelen. Indien subcategorieën getoond worden op deze pagina kunnen deze artikelen bevatten.

Subcategorieën

 • Nieuws
  Hieronder wordt getracht een overzicht te geven van oude en nieuwe nieuwtjes en geruchten met betrekking tot kasteel Schaesberg uit kranten, tijdschriften en andere media. Heeft u krantenknipsels, tijdschriftartikelen of anderszins die betrekking hebben op kasteel Schaesberg en die hieronder (nog) niet worden vermeld, laat het me dan weten. Stuur me een mailtje (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) liefst met scan, kopie of foto van uw nieuwtje, onder vermelding van de naam van de krant of het tijdschrift waaruit het afkomstig is en de datum van verschijnen, dan zal ik het zo spoedig mogelijk in onderstaand overzicht opnemen.
 • Inspiratie
  Kasteel Schaesberg is in de loop der tijden voor velen een inspiratiebron geweest tot verschillende vormen van creativiteit. Denk bijvoorbeeld aan tekeningen, voorwerpen, gedichten, schilderijen etc.
  In deze rubriek wil ik u graag deelgenoot maken van deze uitingen van creativiteit waarbij kasteel Schaesberg een rol heeft gespeeld. Heeft u voorbeelden van creativiteit of bent u zelf door kasteel Schaesberg geïnspireerd, laat het me weten door een mailtje (aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) met een foto, scan, kopie, afschrift of anderszins en ik zal deze hieronder een plaatsje geven.
 • Bronnen
  Categorie: (Gebruikte) Bronnen mbt kasteel Schaesberg
Scroll Up